Android aplikacija za naručivanje i samonaručivanje
Prednost Android aplikacije je mogućnost korištenja na velikom broju različitih uređaja koji koriste Android OS – pametnih telefona, tableta, televizora…

1. Povećajte prodaju

Povećajte i poboljšajte sugestivnu prodaju od strane vašeg osoblja, time što će oni sami moći pročitati sa Android uređaja te predložiti gostu određenu namirnicu. Sustav je potpuno prilagodljiv vašem poslovanju !

2. Povećajte ukupne prihode
Brzo, jednostavno one-touch naručivanje u doba najveće gužve povećava prihod po stolu te drastično ubrzava posluživanje !

3. Poboljšajte produktivnost
Sa Android uređajem, vaše osoblje je uvijek na podiju s vašim gostima, jer se sve narudžbe šalju preko bežične mreže. Time se eliminira potreba da vaše osoblje nestane iz vidnog polja gostiju !

4. Maksimalna povezivost
Zahvaljujući VPN mogućnostima mobilnog (Android) i desktop (Windows, OSX, Linux) operacijskog sustava, moguće je sigurno povezivanje između različitih mreža. To znači da Android uređaj može preko mobilne odnosno 3G ili GPRS mreže komunicirati sa pc blagajnom koja je spojena na fiksnu ADSL liniju. Lokal se nalazi u trgovačkom centru dvije etaže ispod zemlje, a terasa je vani na površini ? Nema problema ! Veza ručnog terminala sa blagajnom uspostavlja se bez ikakve dodatne infrastrukture !

5. Smanjite gubitke
Nema više teškog čitanja narudžbi sa papira od nečitkog rukopisa osoblja. Također, ručni terminal vam omogućuje  veću učinkovitost i efikasniju uslugu smanjivanjem broja ili preraspodjelom osoblja po podiju !

Pitanja ? Kontaktirajte nas odmah i postavite upit putem on-line obrasca !